WE DON'T REMEMBER WHEN DID WE LOSE OUR SOULS

when the lights go out while you sleep you'll never know what it's like to be free 
imagine laying numb on the ground and the silence is the only sound 
Võib juba ette ära mainida, et mul on nii sada miljon pilti lisada, sest pole telefonist üldse viimasel ajal midagi lisanud. Täna ongi siis cräpppide telefoni piltidega postitus.

Käisin Henrikuga millalgi Pärnus kaasas.

Iluuuuuuuuus juuu.

Reedel läksin siis 15:35 bussiga Pärnusse. Käisime Caro ja Krissuga Kaubamajakas ära ja siis Krissu juurde ja siis hiljem randa ja Monsterile. Reedel oli vist Põhja-Tallinn ainuke esineja, keda me natuke ikka vaatasime/kuulasime ka. Siis mingi aeg, 12 aegu ehk, läksime Sunsetisse ja olime seal mõnda aega jaaa siis tuli Krissu ema meile Terviseparadiisi juurde järgi ja läksime magama ära.

Laupäeval vaatasime hommikul filmi nimega The Back-up Plan, mis oli isegi päris hea (ilus peategelane oli ka, winkwink), peale seda läksime Kaubamajakasse, ostsime Yo!-st smuutid (Caro puhul oli tegemist selle jogurti värgiga) ja kõndisime jõe äärde. Natuke olime seal, siis uuesti Kaubamajakast läbi ja siis Krissu juurde. 6ks läksime randa jälle, et Outloudzi kuulata (päris hea muusika neil üldiselt ja päris ilus laulja ka) ja samal ajal võrkpallureid vaadata. Peale seda plaanisime Tanja Mihhailovat ka kuulata, aga see polnud ikka väga huvitav ja seega läksime Pizzahunti sööma. Söök oli päris hea, aga kohati liiga kõrbenud :D Mingi aeg läksime randa tagasi ja ootasime, et Kerli esinema hakkaks. Kuulasime selle ära ja siis kähku kähku Sunsetisse, sest me Caroga ei võtnud pusasid kaasa ja mega külm oli. Sunsetis oli suht blaaah ja väga kaua polnudki seal. Krissu ema tuli jälle Terviseparadiisi juurde järgi jaaa magama ära.

Panin täna hommikuks 9:35ks äratuse, et 10se bussiga kesklinna sõita ja siis 10:45 bussiga koju tulla, aga me olime juba kõik varem üleval, sest niiiiii palav oli ja seega läksin 9:40 (midagi) bussiga hoopis kesklinna, ostsin kohe bussipileti ära ja siis käisin poes ära ja suht varsti saingi juba bussi peale ja koju.
Koju jõudsin, siis enamus inimesi oli meil siin randa sõitnud (tädi Merle ja onu Vello olid nädalavahetusel siin), cool coooool.
Aga jep, nii palju juba kirjutanud, et aitab ka tänaseks.

No comments