I THINK HE'S LOOKING AT ME BUT HE'S LOOKING RIGHT THROUGH ME

he's got the lacquered hair, the blackest lashes
honey hold that stare, inside your eyes i could go anywhere
straight from the alley to your daddy's jet, honey come on now
tattoos and motorbikes, we riding faster in the dead of night
guess i'm a sucker for those black pearls
Eile sai siis Tallinnas käidud. Issil oli mingi töö jõulupidu vms, kuhu nad emmega läksid. Enne sai veel veits poodides jõulukinke ostetud (ja Karl ei saanud plaadipoest ilma Rocky DVDta muidugi lahkuda eks).
Fotokale statiiv sai ka ostetud (Karl ostis paar nädalat tagasi uue objektiivi ka).
Ok siis fast forward kuni issi ja emme peole läksid.
Me läksime Karliga Kristiinesse tagasi ja toidupoodi, kust sai natuke nsm sööki ostetud + Karlile saia küpsetamiseks vajalikud ained (jeee, Karl meil siin saiameister) + natuke muid asju ka.
Siis sõitsime sealt ära ja mõtlesime, mida edasi teha (meil oli vähemalt 3 tundi kokku aega koos poes käiguga).
Karl näitas mulle oma ühikat (suht Kristiine lähedal) ja siis sõitsime sealt tänavast välja ja mõtlesime, et ok, mis nüüd.
Otsustasime, et lähme kinno. Selleks sõitsime siis Kristiinesse tagasi ja läksime sisse, istusime kohe esimese pingi peale maha ja ma vaatasin iPodiga kinokavasid (thank God for wifi eks). Kell oli siis mingi 20.35 vms. Kui aus olla, siis midagi väga head pakkuda polnud kinodel. Otsutasime Kosmose ja filmi nimega Mäss pilvelõhkujas (Tower Heist) kasuks.
Karl parkis siis oma kooli ette (Tehnika Kõrgkool) ja sealt ainult üle ristmiku ja ongi Kosmos. Muidugi ta kordas, et ma ikka vaataks kui ilus ta kool välja näeb (lol mida iganes). Jõudsime täpselt mingi 5-10 minti enne algust kohale.
Film oli tegelikult päris hea (Eddie Murphy on gängstaaa) jaaa sai päris palju naerdud. Väikses saalis näitas seda (60 kohta kokku) ja alla poole saali oli ainult täis, mis oli reaalselt ülimõnus, selline hästi hubane ja värksi.
Vaatasime selle ära (pidi lõppema 22.55, aga lõppes 22.35 hahaha). Siis kruisisime läbi Tallinna tagasi selle pubi vms juurde, kus issil see pidu toimus. Mainiks, et kuna see oli mingi täiesti x kohas, siis üks hetk oli nii, et me olime õigel tänaval, aga kuna see oli suht pikk, siis ei teadnud kummale poole sõita ('omg mingi koplis oleme v') ja siis Karl võttis ilusti telefoni ja GPSi välja ja träkkis ära kohe.
Ah, sel samal ajal kui ta otsis juhtus veel üks lol asi. Ostsime enne päeval Marks & Spencer'ist mingeid iirisekomme eks ja need jäid siis muidugi pagasnikusse. Tõin nad siis autosse sisse ja võtsime Karliga mõlemad ühe, aga loool nad olid ju tükk aega seal suht jahedas seisnud ja proovisime siis süüa neid, aga täiesti kivikõvad olid :D
Jaaa, siis võtsime emme ja issi peale ja sõitsime tagasi. Ma jäin Pärnusse, sest ma oleks pidanud täna nkn tagasi tulema ja kuna me olime alles 1 aegu öösel Pärnus, siis ma oleks arvatavasti pool päeva maha nkn maganud.
Kuigi, täna ma ärkasin juba pool 10 üles O___o ja siis pikutasin 2 tundi nsm voodis ja pool 12 mõtlesin, et peaks sööma midagi ja seega läksin poodi :D

Ah, meenus veel midagi. Eile kui autoga sõitsime, siis raadio koguaeg käis eks. Ja siis tuli see Labrinthi laul, mingi Earthquake vms. Ja me Karliga kuulasime muidugi ainult seda "throw bombs on it" kohta ja valetaks, kui ütleks, et üldse ei naernud :D
Ja muidugi põhiväljend Tallinnas, kui kuskile pimedamasse kohta satume, siis "Koplis oleme või?" muhahaha.

Ok, täna ma olen nii tublisti palju kirjutanud *o* aga see Photoshopi jama ajab ikka tuju halvaks...
Ja muidu Natalia Kills killllllllllllls (get it?). Hea muusika on heaaa.

No comments