YOU'RE GIVING ME SUCH SWEET NOTHING

so i put my faith in something unknown
i'm living on such sweet nothing
Esmaspäeval oli mat. analüüsi viimane teooriatöö. Sain juba teada, et sain 85/100, nii et päris normaalselt läks.
 Õhtul käis Karl minu juures inkat tegemas (ja 9gag-is istumas).
 Teisipäeval oli Väljendusoskuse arvestus,  mis ma loodan, et läks ka hästi, kuna kirjutasin suht palju (ja loodetavasti ka õigesti :D). Peale seda otsustasime Caroga Magistralis ära käia. Ostsin endale ka lõpuks juuksevärvi (omggg 9.50€, aga ma leian seda värvi nii harva, et pidin ära ostma niuniu).
 Nii palju lagritsat iuuu.
 Õhtul hakkasin siis juukseid värvima.
Pärast rääkisin veel Sveniga Skype-is mingi pool tundi, mis oli päris... naljakas :D
 Ja kolmapäevane koolilõuna: taimetoit: lillkapsa-juustukaste.
Kolmapäeval läksin peale kooli ühikasse ja jäin magama mingi kahest päeval... ning ärkasin neljapäeva hommikul 10st (vahepeal ärkasin korra ja panin läpaka kinni ja saatsin Carole smsi).
Neljapäev oli lebo päev.
Täna käisin 10st Liivi juures, aga sain teada, et ei pidanudki viimaseid ülesandeid enam ära esitama, kuna töö on juba tehtud. Grrr, ma arvasin koguaeg, et kõik kodused ülesanded peavad esitatud olema, et eksamile saada (või noh, et tööd eksami asemel esitada...). Peale seda käisime Krissu ja Caroga söömas ja siis tulin ühikasse tagasi.
Nüüd mõtlen, et peaks hakkama koristama ja asju pakkima, sest täna lähen siis Karliga peale lõunat (või õhtul või millal ta otsustab minna) koju ja siis on vaheaeggg natukeseks, aga peab hakkama ikka eksamiteks ka juba õppima... :D
Homme peaks vist Tartusse minema ja pühapäeval Pärnu, kui ma õigesti aru sain. Ehk siis busy busy nädalavahetus. Ja siis ongi esmaspäev ja jõululaupäev. Aeg on nii kiiresti ikka läinud, alles nagu oli september :D
Aga ok, pean tõesti liigutama hakkama nüüd (aka playray-s piljardit mängima lololol).
Ps! Teen oma blogi vist natukeseks jõuluteemaliseks...

No comments