BUT I COULD NEVER LIVE THE WAY THEY WANT

the only way a woman's gonna want a man 
the only way you'll ever keep her in your hands 
is breaking apart her heart 
don't tell her she is the reason that you live 
don't give her everything that you got to give 
if you want to keep the girl for as long as you live 
just break it apart - her heart
Mainiks ära, et see postitus oleks pidanud tegelikult pühapäeval juba siin olema.
Neljapäeval oli siis Panoraam+Parlament rebaste pidu. Magama sain umbes 5st reede hommikul ja kell 8 oli programmeerimise algkursuse harjutus. Armas. Aga polnudki nii väsinud, kui oleks arvanud.
Reedel sain suht õhtul issiga Tallinnast koju (enne viisime ühe ta töökaaslase Saaremaa laevale ära ka), kuhu me jõudsime alles veidi enne keskööd. Laupäeva käisime Viljandis (mina sõitsin siis v.a. linnas ühe otsa, sest ma teadsin, et seal tuleb nõme parkimine seea no thanks :D). Leidsin peeerfect teksad (täpselt see värv ja lõige, mis ma tahtsin ja ärgem unustagem kõige tähtsamat: lihtsad, ilma mingisuguste tikandite ja jamadeta taskud!) ka. Tagasiteel sadas paduvihma ja vahepeal pidi üliaeglaselt sõitma, sest nähtavus oli väga halb. Muidu õppisin ära, kus issi autol püsikiirusehoidja saab peale panna ja kuidas seda muuta ja kõike, mis sellega seotud on.
Laupäeval rohkemat nagu midagi ei toimunudki vist. Pühapäeval ka vist väga midagi polnud, Karl läks Tallinnasse ära õhtul ja ongi kõik, mis nvl toimus vist :D
Oma arstil käigust ja valudes piinlemisest räägin järgmises postituses :D

No comments